Genel

ÇÖP KONTEYNERLERİ VE MAZGALLAR İLAÇLANIYOR

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Vektörle Mücadele Birimi, rutin olarak gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler İstanbul, Fatih ve Gazipaşa Caddelerinde bulunan mazgalların ilaçlamasını gerçekleştirdi. Yine yol güzergahında bulunan her..

ÇÖP KONTEYNERLERİ VE MAZGALLAR İLAÇLANIYOR

Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Vektörle Mücadele Birimi, rutin olarak gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarına devam ediyor. Ekipler İstanbul, Fatih ve Gazipaşa Caddelerinde bulunan mazgalların ilaçlamasını gerçekleştirdi. Yine yol güzergahında bulunan her çöp konteynerinin de ilaçlaması yapıldı.

Rutin faaliyetlerin devam ettiğini kaydeden ekipler, “İlaçlama çalışmalarını bizler sadece yaz ayı geldiğinde yapmıyoruz. Yılın 12 ayı ilaçlama faaliyetlerimiz devam ediyor. Yoğun çalışmamızı özellikle larva odaklarında sürdürüyoruz. Açık bırakılan su bidonları, süs havuzları ve su birikintisinin olduğu noktalar üremenin en fazla olduğu alanların başında geliyor. Vatandaşlarımızı da bu kapsamda uyarmak istiyoruz. Ağzı açık bidon vs. gördüklerinde bizimle 153 ALO EVİM üzerinden iletişime geçsinler” dediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL