Spor

220 ÇOCUĞUN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARI TAMAMLANDI

Yalova Belediyesi tarafından 6-12 yaş çocuklara yönelik gerçekleştirilen ‘Yaz Spor Okulları’ tamamlandı. Düzenlenen törende çocuklara katılım belgelerini, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman verdi. Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un..

220 ÇOCUĞUN KATILDIĞI YAZ SPOR OKULLARI TAMAMLANDI

Yalova Belediyesi tarafından 6-12 yaş çocuklara yönelik gerçekleştirilen ‘Yaz Spor Okulları’ tamamlandı. Düzenlenen törende çocuklara katılım belgelerini, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman verdi.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk’un talimatlarıyla, gençlerin yaz tatilini verimli şekilde geçirmesi, sportif yeteneklerini gün yüzüne çıkarması ve toplumsal iletişimlerini geliştirmek amacıyla düzenlenen yaz spor okulları tamamlandı. Bu yıl ilk defa Yalova Belediyesi Gençlik ve Spor Birimi tarafından ücretsiz olarak yapılan yaz spor okullarında çocuklar, basketbol, masa tenisi, satranç, yüzme ve jimnastik branşlarına katılarak hünerlerini geliştirdi. Haziran ayında başlayan ve 220 sporcunun katıldığı eğitimler, branş antrenörleri tarafından verildi.

Sarıduman, “Bizlere, çocuklarını emanet eden ailelere teşekkür ediyorum”

Yaz Spor Okullarına katılan bütün sporcuları tebrik eden Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, “Geleceğimiz olan çocuklarımızın her alanda başarılı olmasını, her alanda kendilerini ifade edebilmelerini istiyoruz. Bu anlamda sporun önemi çok büyük olduğu gibi yaz spor okulunu da her çocuğun katılabilmesi adına ücretsiz olarak gerçekleştirdik. Gelecekte ülkemizi ulusal ve uluslararası şampiyonalarda belki de sizler temsil edeceksiniz. Bizlere çocuklarını emanet eden kıymetli ailelerimize de teşekkür ediyorum. Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tutuk’un hepinize selamları var” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Yardımcısı Sarıduman, tüm çocuklara tek tek katılım belgelerini takdim edip akabinde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL