Bölge Ekonomi Genel Güncel

23 NİSAN KARAMÜRSEL’DE RESMİ TÖREN İLE KUTLANDI

23 NİSAN KARAMÜRSEL’DE RESMİ TÖREN İLE KUTLANDI 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de Pandemiden ötürü Sosyal Mesafeli yapılan resmi tören ile kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk..

23 NİSAN KARAMÜRSEL’DE RESMİ TÖREN İLE KUTLANDI

23 NİSAN KARAMÜRSEL’DE RESMİ TÖREN İLE KUTLANDI


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Karamürsel’de Pandemiden ötürü Sosyal Mesafeli yapılan resmi tören ile kutlandı.


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtında düzenlenen resmi tören ile başladı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İlçe Jandarma Komutanı Burhan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır ve ilçe protokolü hazır bulundu. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Atatürk anıtına çelenk sunularak program başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapması ile birlikte, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Hikmet Özbağcı ilköğretim okulu öğrencileri tarafından düzenlenen şiir ve koro gösterileri ile devam etti.


Program 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen yarışmalarında derece alan öğrencilere İlçe Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Jandarma Komutanı Burhan Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çakır tarafından ödüllerin verilmesi ile sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL