Genel Güncel Gündem Siyaset

AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ’TEN ÜYE ÇIKIŞI HABER: FERİT CABAS

AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ’TEN ÜYE ÇIKIŞI HABER: FERİT CABAS AK Parti milletvekili Büyükgümüş ‘’363.626 yeni genç AK Parti Teşkilatlarına kazandırılmış’’ dedi. … Ben Partimin aynı zamanda Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı vazifesini..

AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ’TEN ÜYE ÇIKIŞI HABER: FERİT CABAS
AHMET BÜYÜKGÜMÜŞ’TEN ÜYE ÇIKIŞI HABER: FERİT CABAS
AK Parti milletvekili Büyükgümüş ‘’363.626 yeni genç AK Parti Teşkilatlarına kazandırılmış’’ dedi. …
Ben Partimin aynı zamanda Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı vazifesini yürütüyorum. Bakın bu gelmenin gitmenin demokraside en önemli göstergesi seçimlerdir. 2023’te de seçim var inşallah kim gidiyor kim geliyor göreceğiz.”
”Ama o zamana kadarda siyasi partilerin teşkilatlanma çalışmaları vardır. Bakın sayın milletvekilleri, 1 Haziran’dan bu yana 363.626 yeni genç AK Parti Teşkilatlarına kazandırılmış. Bunlar sadece 30 yaş altı gençler. Kadınları, ana kadememizi buna kattığımızda sayı 1 milyondan fazla. Nasıl gidiyoruz ya ben anlamıyorum bunu. Bunu değerlendiren bir muhalefet yetkilisi şöyle diyor: İş bulmak için gidip AK Parti’ye üye oluyorlar. Yani büyük belediyeler bizim yönetimimizde değil aksine buralarda AK Partili olduğu için, sadece AK Partili olduğu için insanlar işte atılıyor. Böyle bir atmosferde neden bahsediyorsunuz siz.” dedi.
HABER: FERİT CABAS

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL