Güncel Gündem

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR YALOVA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret için ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Yalova Belediyesini ziyaret etti. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i,..

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KANDEMİR YALOVA BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Bir dizi ziyaret için ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Yalova Belediyesini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ile birlikte Başkan Yardımcıları Fatih Şahin, Bahaddin Erbay, Ahmet Sarıduman, Naim Ardıç, Volkan Dadaloğlu ile birlikte meclis üyeleri karşıladı.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’i makamında ağırlayan Başkan Vekili Tutuk, Yalova Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalarla birlikte devam eden ve hayata geçirecek oldukları projeler hakkında bilgiler verdi. Makamda yapılan görüşmede AK Parti Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Umut Güçlü ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya’da yer aldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL