Genel

AK PARTİ’DEN KÖYLERE ÇIKARMA

AK Parti Yalova Teşkilatı, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile birlikte köyleri ziyaret etti. Vatandaşlarla buluştular AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol,..

AK PARTİ’DEN KÖYLERE ÇIKARMA

AK Parti Yalova Teşkilatı, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ile birlikte köyleri ziyaret etti.

Vatandaşlarla buluştular

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve yönetim Kurulu üyeleri, Yalova İl Genel Meclis üyesi Ali Çorbacı, Altınova Belediye Meclis üyesi Şaban Cineviz ve AK Parti Altınova Kadın kolları Başkanı Zehra Günaydın, Altınova’daki köyleri ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

“Omuz omuza, gönül gönüle”

Sermayecik, Çavuşköy, Fevziyeköyü, Karadere ve Ayazma köylerini ziyaret eden Milletvekili Akyol ve beraberindekiler, vatandaşlara yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verirken, talepleri dinlediler.

Ziyaretlerin çok yayrlı geçtiğini ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral,

Bizim, aziz milletimize duyduğumuz sevda ve muhabbet ömürlüktür. Her zaman, her koşulda omuz omuza, gönül gönüleyiz. Çünkü bu sevdanın adı Türkiye’dir. Sayın Vekilimiz Meliha Akyol ve teşkilatımıza gönüllerini açan milletin efendisi, başımızın tacı, üretken ve vatansever değerli köylülerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL