Genel

AK PARTİLİLER ÇAVUŞÇİFTLİĞİ’NDE BULUŞTU

Çavuşçiftliği Muhtarımız Önder Tok, AK Parti Yalova İl ve Altınova yöneticileri ile belediye başkanlarını kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıda bir araya geldiler Çavuşçiftliği Muhtarımız Önder Tok, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim..

AK PARTİLİLER ÇAVUŞÇİFTLİĞİ’NDE BULUŞTU

Çavuşçiftliği Muhtarımız Önder Tok, AK Parti Yalova İl ve Altınova yöneticileri ile belediye başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

Kahvaltıda bir araya geldiler

Çavuşçiftliği Muhtarımız Önder Tok, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Milletvekilleri, AK Parti Altınova yöneticileri ile belediye başkanlarını kahvaltıda ağırladı.

Çavuşçiftliği Köyü Muhtarlığı Şehzade Sofrası’nda düzenlenen kahvaltıya; AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti MKYK üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, il genel ve belediye meclis üyeleri, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emirhan Balkaya, AK Parti Altınova İlçe Kadın kolları Başkanı Zehra Günaydın ve AK Parti Altınova Belde Başkanları katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL