Kültür-Sanat

ALTINOVA 2. KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI

Altınova Belediyesi tarafından Alpos Kitapevi işbirliğiyle düzenlenen Altınova 2. Kitap Fuarı törenle açıldı. Geniş katılım Fuarın açılışına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti..

ALTINOVA 2. KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI

Altınova Belediyesi tarafından Alpos Kitapevi işbirliğiyle düzenlenen Altınova 2. Kitap Fuarı törenle açıldı.

Geniş katılım

Fuarın açılışına; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, İl Genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Emniyet Müdürü Halis Kürşat Seçer, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, Altınova Kent Konseyi Başkanı Ali Yurt, daire amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

“Halkımızı kitaplarla buluşturuyoruz”

Altınova Belediyesi Konferans ve Düğün Salonu’nda düzenlenen açılışta konuşan Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “İlçemizde çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik çalışmalarımız bizim hep önceliğimiz oldu. Eğitim alanında da ilçemizin marka olması için yoğun çalışmalar yapıyoruz. Bugün çok önemli bir ilki gerçekleştirerek halkımızı kitaplarla buluşturuyoruz. Bunun için çok mutluyuz” diye konuştu.

Altınova Belediyesi 2. Kitap Fuarı, 09.00-17.00 saatleri arasında 25 Aralık 2022 Pazar gününe kadar açık kalacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL