Bölge Eğitim

ALTINOVA İTFAİYEDEN SAĞLIKÇILARA EĞİTİM

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nce, Altınova Devlet Hastanesi personellerine teorik ve uygulamalı yangın eğitimi verildi. Eğitime; Altınova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yıldırım Temir, Birim müdürleri, hastane personeli katıldı. EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM..

ALTINOVA İTFAİYEDEN SAĞLIKÇILARA EĞİTİM

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nce, Altınova Devlet Hastanesi personellerine teorik ve uygulamalı yangın eğitimi verildi. Eğitime; Altınova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yıldırım Temir, Birim müdürleri, hastane personeli katıldı.

EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Altınova İtfaiye Amirliği Altınova itfaiye Gönüllüsü yetiştirme, eğitim kurumlarına, öğrencilerimize, Kurum, kuruluş ve işletmelere yönelik eğim çalışmaları teori ve uygulamalı olarak aralıksız devam ediyor.

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliğince eğitimi çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade eden İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu, “Köylerimizde vatandaşlarımıza yönelik eğitim çalışmalarımızı tamamladık. Gönüllü İtfaiyecilik Kurslarımıza devam ediyoruz. Talepte bulunan Kurum, kuruluş, işletmelere yönelik eğitimler programları düzenliyoruz.

HAYATİ BİLGİLER VERİLİYOR

Eğitimlerde; yangın önleyici tedbirler nasıl alındığı, yangın ihbarının verilmesi, yangınlara ilk müdahale, yangın sınıflarına göre müdahale şekilleri ve yangın söndürme cihazlarının kullanımı hakkında bilgiler veriyoruz.

Eğitimlerdeki amacımız; Kurum, kuruluşların ve vatandaşlarımızın alacağı önlemlerle can ve mal kaybını en aza indirmek, hasarları azaltmak, ev, araç, orman ve anız yangınları hakkında bilgiler vermek ve asılsız ihbarları önlemektir” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL