Bölge Güncel Gündem Teknoloji

ALTINOVA İTFAİYESİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Altınova İtfaiyesi güçlenmeye devam ediyor Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği, personel ve araç-gereç konusun da bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Altınova Belediy esi İtfaiye Amirliği’nin envanterinde..

ALTINOVA İTFAİYESİ GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Altınova İtfaiyesi güçlenmeye devam ediyor

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği, personel ve araç-gereç konusun da bölgenin en güçlü itfaiye teşkilatı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Altınova Belediy esi İtfaiye Amirliği’nin envanterinde eksik olan atlama yatağı, Karmarin Tersanesinin hibesiyle tamamlanmış oldu.

KARMARİN TERSANESİ’NDEN HİBE

Altınova Belediyesi İtfaiye Amirliği’nde düzenlenen törenle acil durumlarda kullanılan atlama yatağı hizmete girdi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karmarin Tersanesi yetkilileri ve itfaiye personelinin katıldığı törende atlama yatağı incelenerek, teslim alındı.

15 metre yükseklikten atlama kapasiteli atlama yatağı, 4*4 metre genişliğinde, 2 metre yüksekliğinde, 300 bar basınçlı, 2 adet fiber tüple şişen kolay kurulum özelliğine sahip.

Törenin ardından Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Karmarin Tersanesi yetkililerine Teşekkür Plaketi, Altınova İtfaiye Amiri Süleyman Çavuşoğlu da araç yangın tüpü hediye etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL