Yaşam

ALTINOVA’DA ARA DÖNEM GENÇLİK KAMPI TAMAMLANDI

Altınova Diyanet Gençlik Merkezinde öğrencilerin katılımıyla üç gün devam eden “Ara Dönem Gençlik Kampı”nda öğrenciler cami ortamında hem eğlendiler hem de öğrendi. Zengin program Gençlik Kampında; Peygamberimizin ve sahabelerin hayatından..

ALTINOVA’DA ARA DÖNEM GENÇLİK KAMPI TAMAMLANDI

Altınova Diyanet Gençlik Merkezinde öğrencilerin katılımıyla üç gün devam eden “Ara Dönem Gençlik Kampı”nda öğrenciler cami ortamında hem eğlendiler hem de öğrendi.

Zengin program

Gençlik Kampında; Peygamberimizin ve sahabelerin hayatından kesitler, başta anne ve baba olmak üzere kul hakkının önemine dair nasihatleri dinlediler. Üç gün boyunca öğrenciler, halı saha maçları yaparak, Gençlik Merkezinde çeşitli oyunlar oynayarak eğlendiler ve camiye gelen cemaatle kaynaşma sağladılar.

Müftüden teşekkür

Programın sonunda Altınova İlçe Müftüsü Ümit Kartal, Ara Dönem Gençlik Kampı programına katılan öğrencilere, programın gerçekleşmesinde görev alan din görevlilerine, kampa maddi ve manevi destek sağlayan başta İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit olmak üzere Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral’a ve sponsorlara teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL