Bölge Eğitim

ALTINOVA’DA ÖĞRENCİLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ

Altınova Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında yarının geleceği çocukları temiz bir dünya için geri dönüşüm konusunda bilgilendiriyor. Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Çağrı Gürol ve Altınova Belediyesi Zabıta Komiseri İlker Gülbahar,..

ALTINOVA’DA ÖĞRENCİLERE SIFIR ATIK EĞİTİMİ

Altınova Belediyesi, ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında yarının geleceği çocukları temiz bir dünya için geri dönüşüm konusunda bilgilendiriyor.

Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Çağrı Gürol ve Altınova Belediyesi Zabıta Komiseri İlker Gülbahar, öğrencilere Sıfır Atık Projesi ve Atık Bilinci hakkında eğitim verdiler.

Çevre çalışmaları titizlikle sürdürülüyor

Altınova Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında, çevreci çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Altınova Belediyesi Çevre Mühendisi Çağrı Gürol ve Altınova Belediyesi Zabıta Komiseri İlker Gülbahar, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının başlatmış olduğu, Sıfır Atık Projesi kapsamında Vakıfbank İlköğretim Okulu ve Hürriyet Ortaokulu’nda 230 öğrenciye Sıfır Atık Projesi ve Atık Bilinci hakkında eğitim verildiler.

Eğitimlerde; atık nedir, atık türleri, geri dönüşüm, Tehlikeli Atık ve Sıfır Atık Projesi hakkında anlatımlarda bulunarak öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL