Gündem

ALTINOVA’DA ZAFER KUTLANDI, ŞEHİTLER ANILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle Altınova’da törenler düzenlendi. Törende duygulu anlar yaşandı. Şehitliklere ziyaret 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl..

ALTINOVA’DA ZAFER KUTLANDI, ŞEHİTLER ANILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle Altınova’da törenler düzenlendi. Törende duygulu anlar yaşandı.

Şehitliklere ziyaret

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi nedeniyle Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan anma programı, Altınova İlçe Kaymakamlığı önünde çelenk koyma töreni ile başladı. Çelenk koyma töreninin ardından ilçe protokolü, Hersek ve Tavşanlı Şehitliklerini ziyaret ettiler.

Duygu dolu anlar

Ardından Altınova Subaşı İlkokulu’nda hazırlanan program gerçekleştirildi.

Altınova Subaşı İlkokulu’ndaki programda öğrencilerin sahnelediği tiyatro gösterisi büyük beğeni toplarken, seslendirilen şiirler de duygulu anlara neden oldu.

Ödüller verildi

Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri de veridi.

Geniş katılım

Törene; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Karamürsel Eğitim Merkezi Kurmay Başkanı Dnz. Alb. Erhan Fıçıcı, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, il genel ve belediye meclis üyeleri, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, dire amirleri, şehit yakınları, gazi ve yakınları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL