Bölge Genel

ALTINOVALI MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

Altınova Belediyesi’nin geleneksel toplu iftar programları çerçevesinde ilçede görev yapan muhtarlar, aza üyeleri ve aileleri iftarda buluştu. Altınova Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftara; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye..

ALTINOVALI MUHTARLAR İFTARDA BULUŞTU

Altınova Belediyesi’nin geleneksel toplu iftar programları çerçevesinde ilçede görev yapan muhtarlar, aza üyeleri ve aileleri iftarda buluştu.

Altınova Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftara; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, azalar ve aileleri katıldı.

“El ele vererek kalkınıyoruz”

Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan iftarda konuşan Başkan Oral, “Muhtarlık, sorumluluğu ağır ama güzel bir görevdir. Bu tür görevler de eğer kişilerin hizmet etme ve katkı sağlama arzusu yüksekse ortaya her zaman güzel hizmetler çıkmaktadır. Söz konusu olan hizmet insanların derdine, sorununa çözüm bulma, şehrine katkı sağlama olunca insan bir başka güzel çalışıyor” dedi.

Muhtarlarla her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan Oral, “El ele vererek ilçemizi kalkındırmak, vatandaşlarımızın sorunlarını çözüp isteklerini yerine getirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL