Genel Güncel Gündem Yaşam

ARTA KALAN YEMEKLER SOKAKLARDAKİ CAN DOSTLARIMIZA UMUT OLUYOR

Yalova Belediyesi şirketleri tarafından işletilen kafelerde günlük arta kalan yemekler, sokak hayvanlarına aş oluyor. Engelsiz, Tatilpark Çınar Bahçe ve Yürüyen Köşk Kafe de gün sonunda kalan yemekler toplanarak, Yalova Belediyesi..

ARTA KALAN YEMEKLER SOKAKLARDAKİ CAN DOSTLARIMIZA UMUT OLUYOR

Yalova Belediyesi şirketleri tarafından işletilen kafelerde günlük arta kalan yemekler, sokak hayvanlarına aş oluyor.

Engelsiz, Tatilpark Çınar Bahçe ve Yürüyen Köşk Kafe de gün sonunda kalan yemekler toplanarak, Yalova Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi’ne götürülüyor. Yapılan bu uygulama ile hem Sıfır Atık Projesi destekleniyor, hem de sokak hayvanlarının yiyecek ihtiyaçları karşılanıyor.

Yalova Belediyesi’nden Örnek Davranış

Yalova Belediyesi Yetkilileri; “Gün içerisinde arta kalan yemekleri sokaklardaki can dostlarımıza mama olsun diye böyle bir uygulama başlattık. Kafelerimize gelen vatandaşlarımızı da sözlü olarak bilgilendiriyoruz. Sokak hayvanları için böyle bir uygulamanın başlatıldığını öğrenen vatandaşlarımız oldukça mutlu oluyorlar. Bu konuda olumlu geri dönüşler alıyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız, soğuk kış günleri yaklaşıyor. Sokaklardaki can dostlarımız için bir kap su ve mamayı evlerinin önüne bırakmaları. Biz ulaşabildiğimiz her noktada onların aç kalmaması için çabalıyoruz. Herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL