Bölge Güncel

ARZU DEMİR KAYTAZDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KANGALA TEMA ROZETİ TAKTI

TEMA Vakfı Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir önceki gün Altınova ve Kaytazdere’de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek TEMA’yı anlattı. TEMA Vakfı Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir ve İl Temsilci..

ARZU DEMİR KAYTAZDERE BELEDİYE BAŞKANI ALİ KANGALA TEMA ROZETİ TAKTI

TEMA Vakfı Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir önceki gün Altınova ve Kaytazdere’de bir dizi ziyaret gerçekleştirerek TEMA’yı anlattı.

TEMA Vakfı Yalova TEMA İl Temsilcisi Arzu Demir ve İl Temsilci Yardımcısı Özcan Demir ziyaretlerinin ilk durağında Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal’ı ziyaret ederek Beldenin Doğal alanlarının korunması ve sorunları üzerine sohbet ettiler. Neşeli bir şekilde devam eden sohbetin ardından Arzu Demir Ali Kangal’a Tema Rozeti ile “Meşe Medeniyetimizin Çerçevesi” adlı kitabı takdim etti.

Arzu Demir daha sonra Kaytazdere Anaokulu, Kaytazdere TETAŞ İlkokulu ve Ortaokulu ile Altınova Anadolu Lisesi ziyaret ederek Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcılarına Tema Vakfının yürüttüğü Doğa Eğitim Programları ve Projelerinin tanıtımını yaptı ve İklim Değişikliği Projesinin kayıtlarını aldı.

Arzu Demir daha sonra Geyikdere Köyü Anaokulunu ziyaret ederek Okul Müdüresi Ayşe Bektaş ve Öğretmenlerine “Bu Okulun Tüm Öğrencileri TEMA Gönüllüsü olmuştur” çerçevesini takdim etti ve okul bahçesine dikilmek üzere Meşe Palamudu tohumlarını bıraktı..

Tokmak Köyünü’de ziyaret eden TEMA Yalova İl Temsilcisi Arzu Demir burada kütüphaneye dönüştürülen eski okul binasının dış cephe boyama faaliyetinde bulunan Yalova Üniversitesi Genç Temaların etkinliğine katıldı.

Arzu Demir ziyaret ettiği okullarda Tema Gönüllülüğünün genç yaşlarda ne kadar önemli olduğunu anlatarak tüm Okulu Yöneticileri, Öğretmenleri ve Öğrencilerini TEMA Vakfı Gönüllüsü olmaya davet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL