Genel Güncel Gündem

ATATÜRK’Ü GÖREN YALOVALI ÇINARLARIN ANLARI SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

Yalova Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gören Yalovalı çınarların anlatımıyla o yıllarda yaşanan hikayeleri bir videoda birleştirdi. Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83.yılına özel olarak hazırlanan videonun çekim ve montajları Yalova Belediyesi..

ATATÜRK’Ü GÖREN YALOVALI ÇINARLARIN ANLARI SOSYAL MEDYADA SES GETİRDİ

Yalova Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü gören Yalovalı çınarların anlatımıyla o yıllarda yaşanan hikayeleri bir videoda birleştirdi. Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83.yılına özel olarak hazırlanan videonun çekim ve montajları Yalova Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Yalova’da yaşayan koca çınarların anlatımıyla hazırlanan video, kısa süre içerisinde sosyal medyada ses getirdi. Tarihi çınarlar, Atatürk’le olan anılarını gözyaşları içerisinde anlattılar.

Atatürk’le Olan Anılarını Gözyaşlarıyla Anlattılar

Yalova’nın merkez ve köylerinde ikamet eden 13 Yalovalı yaşlı ile hazırlanan video, hüzünlü anlara sahne oldu. Asırlık çınarlar Atatürk’le olan anılarını gözyaşları içerisinde anlattılar. Video da, 1923 Ortaburun doğumlu Yaşar Akbaş, 1923 Merkez doğumlu Abdurrahim Gezer, 1927 Çalıca doğumlu Mehmet Ali Yılmaz, 1928 Gökçedere doğumlu Macide Yavuz, 1929 Merkez doğumlu Necmettin Çatalbaş, 1930 Merkez doğumlu Hamdi Ersoy, 1930 Üvezpınar doğumlu Asiye Kaş, 1930 Gacık doğumlu Süleyman İşler, 1929 Yenimahalle doğumlu Mehmet Kösem, 1932 Kadıköy doğumlu Mustafa Ocak, 1931 Dereköy doğumlu Ahmet Lafçı, 1932 Yenimahalle doğumlu Fatma Kösem ve 1933 Laledere doğumlu Şerif Ali Türkan yer aldı.

Sosyal Medyada Ses Getirdi

Video, Yalova Belediye sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı. Atatürk’ü gören Yalovalı çınarların unutulmaz anları kısa süre içerisinde çok fazla izleyiciye ulaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL