Genel

AZKADER’DEN TBMM ZİYARETİ

Azerbaycan İle Kardeşlik Derneği (AZKADER) Başkanı Ayşat Artan ve Yönetim ekibi Yalova Millet Vekili Sn. Ahmet Büyükgümüş’ü ve İstanbul Millet Vekili ve aynı zamanda 27. Dönem Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası..

AZKADER’DEN TBMM ZİYARETİ

Azerbaycan İle Kardeşlik Derneği (AZKADER) Başkanı Ayşat Artan ve Yönetim ekibi Yalova Millet Vekili Sn. Ahmet Büyükgümüş’ü ve İstanbul Millet Vekili ve aynı zamanda 27. Dönem Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Sn. Şamil Ayrım’ı makamında ziyaret ettiler.

AZKADER Başkanı Veteriner Hekim Ayşat Artan, Genel Sekreter Uzman Eğitici Celal Yılmaz, Sayman Emekli Polis Hüseyin Uygun, Dernek Başkan Yardımcıları Uluslararası İlişkiler, Basın ve Projelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bilgisayar Mühendisi Ersin Tanrıkulu, Sosyal ve Kültürel Faaliyetlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Veteriner Hekim Erkut Ferhatoğlu’ndan oluşan yönetim ekibi, Yalova Millet Vekili Sn. Ahmet Büyükgümüş’ü ve İstanbul Millet Vekili ve aynı zamanda 27. Dönem Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Sn. Şamil Ayrım’ı ziyaretlerinde Türk Birlik ve Beraberliğinin geliştirilmesi ve güçlendirmesi, kardeş ülke Azerbaycan ve Türkiye arasında başta Yalova olmak üzere karşılıklı ziyaretlerin ve Kültürel paylaşımların çoğaltılarak karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi konularında fikir alışverişinde bulundular.

Yalova Millet Vekili Sn. Ahmet Büyükgümüş ve İstanbul Millet Vekili ve aynı zamanda 27. Dönem Türkiye Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Sn. Şamil Ayrım’ da yapılan karşılıklı görüşmede iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da ileri noktalara taşınması adına her zaman desteklerini sürdüreceğini, ifade ettiler ve ziyaretleri nedeniyle tüm dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL