BAĞATAR’DAN KAZMALI’YA ÇARPICI AÇIKLAMALAR HABER: FERİT CABAS

BAĞATAR: BELEDİYEMİZ ADAM GİBİ ÇALIŞIYOR Gazete Akkente nezaket ziyaretinde bulunarak gazeteci Burhan KAZMALI ile görüş alışverişinde bulunan adalet ve kalkınma partisi Yalova il başkanı Muğlim BAĞATAR ve beraberinde Hüseyin İSHAK..

BAĞATAR’DAN KAZMALI’YA ÇARPICI AÇIKLAMALAR HABER: FERİT CABAS

BAĞATAR: BELEDİYEMİZ ADAM GİBİ ÇALIŞIYOR

Gazete Akkente nezaket ziyaretinde bulunarak gazeteci Burhan KAZMALI ile görüş alışverişinde bulunan adalet ve kalkınma partisi Yalova il başkanı Muğlim BAĞATAR ve beraberinde Hüseyin İSHAK olduğu halde önemli açıklamalarda bulundu.

BELEDİYEMİZ YEDİ AY İÇİNDE ÇOK İŞ YAPTI

YALOVA belediyesi yönetimini 7 aydır AK partili başkan ve ekibinin iş başında olduğunu söyleyen başkan BAĞATAR: ‘bakın çok ve net söylüyorum Yalova belediyesi o kadar güzel ödeniyor ki hem borçlar ödeniyor hem konulan icralar kaldırılıyor hem paralarımız düzenli olarak geliyor hem de yatırım yapıyoruz. Yalova belediyesinde dün de para vardı bugün de var, geçmiş yönetim para yok diyerek hizmet etmiyordu ama paralar Ne olduysa birdenbire buharlaşıyordu. Şimdi ise neredeyse Yalova da asfaltsız cadde sokak kalmadı. Belediyemiz yaklaşık yedi mahallede alt yapı çalışmalarının startını verdi İzmit büyükşehir belediye başkanından aldığımız sıcak asfaltı döşemeye başladık. Yıllardan beri halka kapalı tutulan adliyenin hemen yanındaki askeri birliğin sahil kesimini halkın kullanımına açtık. Bakın yönetim AK partili yönetime geçince öyle sanıldığı gibi musluklar açılmadı. Belediye aynı belediye, gelen para aynı personelde aynı ne oldu da yedi ayda her şey değişti. Demek ki amaç halka hizmeti en iyi şekilde sunmaktı. Belediye başkanımız Mustafa Tutuk sabah 8:00 ile gece saat 22:00 kadar oldukça ciddi halkı esnafı stk’ları canla dinliyor ve talepleri birer birer hayata geçiriyor. Bu çalışma ilçe ve belde belediyelerimizde aynı tempo ile devam ediyor. Bu nedenle TUTUK ve ekibine teşekkür ederim ‘ diye konuştu.

MASAK RAPORU TAMAMEN ALGI DEDİKODUSUDUR

YALOVA belediyesinin eski yönetiminin kurumu nasıl zarara uğratıp ve zarar verdiğini halkımız bir kez daha gördü ve öğrendi. Son zamanlarda bildiğimiz bazı çevreler halen cezaevinde tutuklu bulunan belediyenin bir mütahitinin bana ve aileme ailemden herhangi birine para verdiği veya hesaplarına para aktardığı konulduğu ve bunun MASAK raporlarına girdiği konuşulmaktadır. Çıksın birisi bunu ispat etsin ben şirketimi ona hibe ederim. Bu külliyen yalandır. Belediyenin tutuklu olan mütahiti geçmiş yıllarda taş, mıcır bir takım inşaat malzemeleri bizden temin etmiş aldıklarının çekini ödemiş ilişkim bundan ibarettir. Bir takım insanlar durup durup kafalarına göre mesnetsiz ve ispatsız söylemlerde bulunmaktadırlar’

DEVLET HASTAHANESİ BİR YIL SONRA BİTİYOR ESKİ HASTAHANE İSE TIP FAKÜLTESİ OLACAK

YALOVA yeni devlet hastahanesi inşaatının yaklaşık bir yıl sonra hizmete gireceğini söyleyen BAĞTAR sözlerini şöyle noktaladı ‘ geçtiğimiz günlerde il sağlık müdürü ve diğer yöneticiler ile birlikte Yalova devlet hastahanesinin, yeni hastahane inşaatını gezdik pek çok eksiklikler gideriliyor. Hastaların rahatı için herşey düşünülmüştür. Bu hastahane uzun süre eksikliğimizi giderecek, sağlık sorunumuz ortadan kalkacaktır. Öte yandan eski hastahane boşaldıktan sonra o bina tıp fakültesi olarak hizmete girecektir. Bu nedenle hükümetimize ve bakanlarımıza minnettarız’ diye konuştu

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL