Genel

BAKAN YANIK, ALTINOVA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Yalova İl Gençlik Kollarının Altınova Belediyesi Doğa Eğitim ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesindeki Coffee Chefs’te düzenlediği, “Türkiye Yüzyılında ilk oyum..

BAKAN YANIK, ALTINOVA’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, AK Parti Yalova İl Gençlik Kollarının Altınova Belediyesi Doğa Eğitim ve Engelsiz Tıbbi Aromatik Bitkiler Bahçesindeki Coffee Chefs’te düzenlediği, “Türkiye Yüzyılında ilk oyum AK Partiye” konulu Gençlik Buluşmasına katıldı.

Başkan Oral karşıladı

Bakan Yanık Altınova’da; AK Parti Yalova İl Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan, Altınova Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, gençlik kolları yöneticileri, AK Parti Altınova İlçe Bakkanı Hasan Zafer, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve eşi Yasemin Oral, AK Partili yöneticileri, il genel ve belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve gençler tarafından karşılandı.

AFAD tatbikatı yapıldı

Karşılamada Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Bakan Yanık’a çini bir vazo hediye ederken, Altınova Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri doğal ürünlerden elde ettikleri ürünleri hediye ettiler.

Programda, AFAD’ın ülke genelinde eş zamanlı uyguladığı ‘çök-kapan-tutun’ tatbikatı da salandakiler tarafından gerçekleştirildi.

Gençlere hitap etti

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Yalova Milletvekili ve MKYK üyesi Ahmet Büyükgümüş ile AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’un eşlik ettiği buluşmada Bakan Yanık gençlere hitap etti. AK Parrti Altınova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Kısa, Bakan Yanık’a çiniden bir tablo hediye etti.

Basına kapalı programda gençlerle bir araya gelen Yanık, soru cevap bölümünün ardından AK Parti Yalova’dan ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL