Genel

BAŞKAN SİLPAGAR ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ALDI

-Başkan Silpagar: “Ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almak bizleri gururlandırıyor.” – “Çiftlikköy’ümüz artık gençlerin geleceği şekillendirdiği örnek bir kent.” Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Ankara’da düzenlenen ‘Yerel Yönetimler..

BAŞKAN SİLPAGAR ÖDÜLÜNÜ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ALDI

-Başkan Silpagar: “Ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almak bizleri gururlandırıyor.”

– “Çiftlikköy’ümüz artık gençlerin geleceği şekillendirdiği örnek bir kent.”

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Ankara’da düzenlenen ‘Yerel Yönetimler ve Gençlik Projeleri’ yarışmasında Çiftlikköy Belediyesi’ne verilen Gençlik Ödülü’nü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği Gençlik ve Yerel Yönetimler’ yarışmasında 148 Belediye 283 proje arasından dereceye giren Çiftlikköy Belediyesi Ankara’da gençlik ödülüne layık görüldü. Ödüller AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nın Başkent Millet Bahçesinde başlattığı ‘Tam Bana Göre Festival’ açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belediye başkanlarına takdim edildi.

Çiftlikköy Belediyesi’nin gençlere yönelik, gençleri geleceğe hazırlayan, zihinlerinde yeni ufuklar açıp birçok spor faaliyetini gençlerle buluşturan ANKA Projesi ödüle layık görüldü. Devreye aldığı hizmet mekanizmasıyla gençlere hitap eden Çiftlikköy Belediyesi her alanda gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

“Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz için bu ödülü alıyorum” diyen Çiftlikköy Belediyesi Başkanı Ali Murat Silpagar, “Çiftlikköy’ümüz artık gençlerin geleceği şekillendirdiği örnek bir kent. Yüzlerce belediye ve proje ile on binlerce kişinin katıldığı festivalde aldığımız ödül ve gösterilen yoğun ilgi bize enerji veriyor. Özellikle bu ödülümüzü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden almak bizleri daha çok heyecanlandırıyor ve gururlandırıyor. Geleceğin Çiftlikköy için daha yapacak çok işimiz var. Geleceğe yön verecek gençlik projeleri üretmeye ve sunmaya devam edeceğiz. Çiftlikköylü gençlerinin projelerdeki hedeflere ulaşmak amacıyla kendi kendini besleyen, yenileyen ve sürekli geliştiren gönüllülük ve gençlik odaklı gençlik sistemi oluşturduk. Oluşturduğumuz sistem ile gençlerimiz, toplumsal hayata aktif şekilde katkı sağlayan, spor alanlarında başarı elde eden, uluslararası alandaki akranlarıyla mücadele edecek şekilde yetişmelerini sağlıyoruz” dedi.

Ödül törenin ardından festival alanındaki şehir stantlarını gezen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahim Solmaz ile birlikte AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki ile AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ile görüşmeler gerçekleştirdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL