Gündem

BAŞKAN TUTUK, GÖNÜLDEN BULUŞMALARA DEVAM EDİYOR

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gaziosmanpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Tutuk’a, mahalle sakinleri ile buluşmasında AK Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş..

BAŞKAN TUTUK, GÖNÜLDEN BULUŞMALARA DEVAM EDİYOR

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gaziosmanpaşa Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Tutuk’a, mahalle sakinleri ile buluşmasında AK Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol da eşlik etti.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nin sakinleri ile bir araya geldi. Esnaf ve hemşehrileri ile tek tek selamlaşan, taleplerini ve isteklerini dinleyen Başkan Tutuk’a, AK Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ile Ak Parti yönetimi de eşlik etti.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, gününü Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne ayırdı. Gün boyu vaktini burada geçiren Tutuk, ilk olarak AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Milletvekili ve Milletvekili adayları Meliha Akyol ve Ahmet Büyükgümüş ile birlikte YASMEK kurslarını yakından inceledi. Kursiyerlerle sohbet etti. Ardından Tutuk, meşhur Yalova Perşembe Pazarı’nı gezip Balkan Evi’nde verilen kısa bir mola verdi. Balkan Evi’nde, Yalova BALGÖÇ Başkanı Lütfi Özgür ve Türk soydaşlar tarafından karşılanan Tutuk, her zaman yanlarında olduğunu belirtti. Ardından mahalle sakinleri ile bir arada olmaya devam eden Tutuk, gençlerle bilek güreşi yapıp dondurma ısmarladı.

Hemşehrilerimizin Her Daim Yanındayız

Halk ile iç içe olup hemşehrilerden gelen talep ve öneriler ile de şehrin nabzını tuttuğunu belirten Başkan Tutuk, “Biz büyük Yalova ailesiyiz. Hemşehrilerimiz ile bir arada olmayı seviyoruz. Onlardan gelen talep ve önerileri birinci ağızdan dinliyor, notlarımızı alıyor, gereğinin yapılması için ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Çünkü onların sorunu bizim sorunumuzdur. Bugün, bizler için gerçekten verimli geçti. Her kesimden hemşehrimiz ile bir araya gelip gönül gönüle verdik. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerimize devam ederek hemşehrilerimizin her konuda yanında olmaya devam edeceğiz. Bizlere gösterdikleri yakın ilgi için tüm esnafımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL