Gündem

BAŞKAN TUTUK VEKİL ADAYLARIYLA ESNAFI GEZDİ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Teşkilatı yöneticileri, AK Parti Yalova Milletvekilleri ve milletvekili adayları ile birlikte Kirazlı Sanayi Sitesi ile İstanbul Caddesi esnafına ziyarette bulundu. Başkan Tutuk, esnafı..

BAŞKAN TUTUK VEKİL ADAYLARIYLA ESNAFI GEZDİ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Teşkilatı yöneticileri, AK Parti Yalova Milletvekilleri ve milletvekili adayları ile birlikte Kirazlı Sanayi Sitesi ile İstanbul Caddesi esnafına ziyarette bulundu. Başkan Tutuk, esnafı dinleyip sorun ve talepleriyle yakından ilgilendi.

Şehrin nabzını hemşehrilerinin ve esnafın ağzından birebir dinleyerek tutan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, bu kez AK Parti Teşkilatı, AK Parti Yalova Milletvekilleri ve milletvekili adaylarıyla birlikte Kirazlı Sanayi Sitesi ve İstanbul Caddesi esnafına ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek, AK Parti Yalova Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Milletvekili Adayı Erhan Dede, belediye meclisi üyeleri ve teşkilat yöneticilerinin katılımıyla yapılan ziyaretlerde ilk olarak Kirazlı Sanayi Sitesi esnafı ziyaret edildi. Kirazlı Sanayi Sitesi’nde esnaflara hayırlı işler dileyen Başkan Tutuk ve milletvekili adayları, talep ve önerilerle ilgili de bilgiler aldı.

“Halkımızla Omuz Omuza, Gönül Gönüle Dayanışma İçerisindeyiz”

Esnafla karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığını söyleyen Başkan Tutuk, “Yalova’mız için canla başla çalıştığımız milletvekillerimiz ve yeni dönem milletvekili adaylarımızla esnafımızı ziyaret ettik. Bizler zaten sürekli esnafımızın yanındayız. Ara ara onlara yaptığımız ziyaretlerle de istişarelerde bulunuyoruz. Hemşehrilerimizin ve esnafımızın talep ve önerileri bizler için çok önemli. Halkımızla hep omuz omuza, gönül gönüle dayanışma içerisindeyiz. Bu dayanışmamız bundan sonra da devam edecek. Onlardan gelen önerileri oldukça önemsiyor, taleplerini anında yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Onların sorunlarıyla ilgilenmek bizim boynumuzun borcu. Bu güzel şehrimiz için el ele çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“Doğru Adımlarla Yola Devam”

Başkan Tutuk ve beraberindeki heyet, Kirazlı Sanayi Sitesi’nin ardından İstanbul Caddesi esnafını ziyaret etti. Tüm esnafı tek tek ziyaret eden Başkan Tutuk, teşkilat yöneticileri ve milletvekili adayları, bundan sonra da Yalova için el birliğiyle çalışma yapacaklarını bildirdiler. Milletvekili adayları yaptıkları ortak açıklamada, “Şehrimizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli rol oynayan esnaflarımıza hayırlı kazançlar, kolaylıklar diliyoruz. Yalova’mızın geleceğini inşa etmede güçlü ve kararlıyız. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda Yalova’mız için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye yüzyılı için doğru zaman doğru adam. Doğru adımlarla yola devam” dediler.

Esnaftan Tam Destek

Yapılan ziyaretlerde Kirazlı Sanayi Sitesi ve İstanbul Caddesi esnafı yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Talep ve önerilerini sıralayan esnaf, Yalova Belediyesi tarafından yapılan hizmetler için de Başkan Tutuk’a teşekkür ettiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL