Güncel

BAŞKAN TUTUK’TAN ESNAFA HAL HATIR ZİYARETİ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü’nü akabinde Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Ziyarete; AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Erhan Dede, AK Parti Merkez İlçe Başkanı..

BAŞKAN TUTUK’TAN ESNAFA HAL HATIR ZİYARETİ

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi Hal Müdürlüğü’nü akabinde Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Ziyarete; AK Parti Yalova Milletvekili Adayı Erhan Dede, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ile Hal Müdürü Gürkan Kaçar da eşlik etti.

Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hal müdürlüğü personelini, akabinde halde bulunan onlarca işletmeyi tek tek gezerek esnaf ve işçilerle sohbet etti. Belediye olarak, 3 yıl içerisinde şehre ve vatandaşlara kazandırdıkları hizmet ve projeleri de kısaca anlatan Başkan Tutuk, esnafların talep ve önerileri hakkında da bilgiler aldı.

Vatandaşların taze ürünlere ulaşmasını sağlayan hal esnafına teşekkür eden Başkan Tutuk, “Göreve geldiğimiz günden beri üreticilerimizin, esnaflarımızın ve hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Hal esnafımız, depolama alanlarından pazar yerlerine ulaşana kadar geçen sürede vatandaşımızın taze sebze ve meyveye ulaşması adına titizlikle çalışıyor. Çok yakında buradaki esnafımıza, çalışmalarını tamamlamak üzere olduğumuz yeni projelerimizin müjdesini de vereceğiz. Kendilerine özverili çalışmaları için teşekkür ediyor, tüm esnaflarımıza bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL