Güncel

BAŞKAN TUTUK’TAN KOLEKSİYONER AYER’E TEŞEKKÜR

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve 28 Nisan Cuma günü Kent Müzesi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergiyi gezdi. Kardeş şehir Batum ziyaretinin ardından..

BAŞKAN TUTUK’TAN KOLEKSİYONER AYER’E TEŞEKKÜR

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi’nin ev sahipliğini yaptığı ve 28 Nisan Cuma günü Kent Müzesi’nde açılışı gerçekleştirilen ‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergiyi gezdi.

Kardeş şehir Batum ziyaretinin ardından Başkan Tutuk sergiyi; Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte ziyaret etti.

 

‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli serginin mimarı olan Şükran Sümer Ayer’in eserlerinin anlatımıyla sergiyi gezen Başkan Tutuk; “Kültürümüzün bir parçası olan kahvenin geçmişten günümüze kadar hazırlanışı, servis edilişi ve servis sırasında kullanılan fincan, cezve ile birlikte birçok materyallerin şehrimizde sergilenmesinde emeği olan koleksiyoner Şükran Sümer Ayer’e teşekkür ederim” dedi. Serginin gezilmesinin ardından Başkan Tutuk, koleksiyoner Şükran Sümer Ayer’e, İbrahim Müteferrika Kağıt Müzesi’nde el yapımı olarak yapılan isminin yazılı olduğu Yalova Kağıdı’nı hediye etti.

 

‘Evimizdeki Kahve Kokusu’ isimli sergi 12 Mayıs tarihine kadar Yalova Kent Müzesi’nde gezilebilecek olup, misafirlere kahve ikramı devam edecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL