Gündem

BAŞKAN TUTUK’UN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, baharın müjdecisi olarak kabul edilen Nevruz Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. ‘Nevruz’un ülkemize, milletimize bolluk, bereket, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum’ diye sözlerine..

BAŞKAN TUTUK’UN NEVRUZ BAYRAMI MESAJI

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, baharın müjdecisi olarak kabul edilen Nevruz Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

‘Nevruz’un ülkemize, milletimize bolluk, bereket, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum’ diye sözlerine başlayan Başkan Tutuk, yazılı mesajına şöyle devam etti;

“Orta Asya’dan Balkanlar’a kadar Türk Dünyası tarafından kutlanmakta olan; yeni yıl, yeni gün anlamına gelen Nevruz; Ergenekon’dan çıkışı simgelerken aynı zamanda Diriliş ve Uyanış anlamları da taşır. Nevruz, Türk Milletinin nesilden nesile taşıdığı bayram meşalesi altında, Türklüğün vicdan ve ruhunda bugüne kadar özenle korunmuş ve yaşatılmıştır. Zengin bir medeniyet olan coğrafyamızda binlerce yıldır coşkuyla yanan bu meşale ile kültürümüzü, değerlerimizi, gelenek ve göreneklerimiz yıllardır aktarılmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Orta Asya’dan, Balkanlara kadar uzanan Türk Milleti’nin ve akraba topluluklarının tamamının ortak bayramı olan Nevruz Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, Nevruzunda ifade ettiği gibi yeniden dirilişin ruhuna sımsıkı sarılarak, omuz omuza, bir arada yaşama duygumuzun daha da güçlenmesini temenni ediyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL