Gündem

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “BAŞ TACI ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “BAŞ TACI ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisinden yola çıkarak, anne sevgisi dünyadaki en değerli sevgidir. Analarımız; fedakarlık, sabır, sevgi ve hoşgörü ile dünyanın en yüce görevini yerine getiriyorlar. Onların değerini bir gün değil, her gün bilmemiz gerekiyor. Annelerimizin gurur duyacağı evlatlar olmak ve yetiştirmek onlara verebileceğimiz en güzel hediyedir. Türk milletinin en zor zamanlarında annelerimizin üstlendiği görev kutsaldır. Annelerimizin ortaya koyduğu katkılar toplumumuzun gelişmesinde ve refah seviyemizin artmasında çok önemlidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor; iyiliğin şefkatin, fedakarlığın ve karşılıksız sevginin en güzel örneği annelerimizin ellerinden öpüyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL