Gündem

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ECDADIMIZA LAYIK OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 19 Temmuz Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. ‘Tarihinde daima hür ve bağımsız bir Millet olarak yaşamış aziz milletimiz, vatanına,..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ECDADIMIZA LAYIK OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 19 Temmuz Yalova’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

‘Tarihinde daima hür ve bağımsız bir Millet olarak yaşamış aziz milletimiz, vatanına, bayrağına, kardeşliğine ve kutsalına uzanan kirli ellere birlik ve beraberlik bütünlüğünü koruyarak asla geçit vermemiştir’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Vekili Tutuk mesajına şöyle devam etti;

“Bundan tam 101 yıl önce milletimizin bağımsızlığı için yurdun dört bir yanında vermiş olduğu mücadele ateşi Yalova’da da başlamış ve milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamış büyük bir destan yazmıştır. Aziz Türk Milletinin, vatanını ve onurunu korumak için yedi düvele karşı ülkemizin her bir köşesinde mücadele etmiş ve dünya tarihinin en çetin savaşlarından biri olan Kurtuluş Savaşı’ndan zaferle çıkmıştır. Türk milleti yıllardır gelen bu mücadelesini en son olarak 15 Temmuz hain darbe girişiminde göstermiştir. Bu ülkenin her bir bireyi olarak bizlerde bu kutsal vatan topraklarını kanlarıyla sulayarak bize emanet eden ecdadımıza layık olmak için, ülkemiz üzerinde oynanan kirli oyunların bilinciyle birlik ve beraberliğimizi bozmadan çok çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bizlere emanet edilen bu güzel vatanı daha da ileri gidebilmesi için var gücümüzle çalışmaya ve şehrimize de değer katmaya devam edeceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL