Gündem

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK HİZMETLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından son iki yılda gerçekleştirilen çalışmaları anlatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Nevbahar Türk Müziği Topluluğu Koro Şefi Haluk Çevik, Solist Emre Çandır..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK HİZMETLERİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından son iki yılda gerçekleştirilen çalışmaları anlatmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Nevbahar Türk Müziği Topluluğu Koro Şefi Haluk Çevik, Solist Emre Çandır ve Korist Topluluğu ile bir araya gelen Başkan Vekili Tutuk’a, Belediye Meclis Üyesi Melahat Yalçın’da eşlik etti.

Yalova Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları sinevizyon eşliğinde anlatan Başkan Vekili Tutuk; “Göreve geldiğimiz günden itibaren Yalova Belediyesi olarak şehrin birçok noktasına şık dokunuşlar yaptık. Bu yapmış olduğumuz dokunuşlar, yenilikler ve kısacı çalışmalardan hemşerilerimiz oldukça mutlular. Bizde yapmış olduğumuz bu çalışmaları hemşerilerimiz başta olmak üzere derneklere ve oda temsilcilerine hizmetlerimizi anlatıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL