Gündem

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YU ZİYARET ETTİ

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ankara ziyaretleri kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti. Başkan Vekili Mustafa Tutuk, kendisini makamında ağırlayan İçişleri Bakanı Soylu’ya, Yalova Belediyesi tarafından yapılan..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU’YU ZİYARET ETTİ

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ankara ziyaretleri kapsamında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, kendisini makamında ağırlayan İçişleri Bakanı Soylu’ya, Yalova Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları aktararak bilgiler verdi.

Yalova’nın menfaatleri doğrultusunda aralıksız çalıştıklarını belirten Başkan Vekili Tutuk; “Şehrimiz için tüm ekibimizle birlikte şehrimizin menfaatleri doğrultusunda görevimize devam ediyoruz. Ankara ziyaretlerimizi sürdürüyor yapmış olduğumuz çalışmaları, hayata geçireceğimiz projeleri ilgili bakanlıklarımıza aktarıyor ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu en son gidişimizde ise İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ziyaret ettik. Bizleri büyük bir teveccühle karşıladı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Buradan kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Ayağının Tozuyla İftarda Gençlerle Buluştu

Ankara ziyareti sonrası Yalova’ya gelen Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve gençlerle iftar sofrasında buluştu. Yapılan iftarın ardından gençlerle sohbet eden Başkan Vekili Tutuk, gençlerden gelen soruları da yanıtladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL