Genel

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK PAZARCI ESNAFININ TALEBİNİ KISA SÜREDE ÇÖZDÜ

Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Nedret Ayaz Kapalı Pazaryerinin çatısına Yalova Belediyesi tarafından yalıtım yapıldı. Özellikle yaz aylarında artan hava sıcaklarından pazarcı esnafının ve vatandaşların etkilenmemesi için çalışma başlatan Yalova Belediyesi..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK PAZARCI ESNAFININ TALEBİNİ KISA SÜREDE ÇÖZDÜ

Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Nedret Ayaz Kapalı Pazaryerinin çatısına Yalova Belediyesi tarafından yalıtım yapıldı.

Özellikle yaz aylarında artan hava sıcaklarından pazarcı esnafının ve vatandaşların etkilenmemesi için çalışma başlatan Yalova Belediyesi ekipleri, kısa süre içinde pazaryerinin çatısının yalıtımını gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk; “Pazar esnafını ziyaret etmiş olduğumuz geçen hafta pazarcı esnafımızın artan sıcaklardan dolayı yalıtım konusunda talepleri oldu. Bende ekiplerimize gerekli çalışmasının yapılması yönünde talimat verdim. Esnafımızın, vatandaşımızın talepleri bizim için önem arz etmektedir. Arkadaşlarımız kısa bir sürede yalıtım işlemini gerçekleştirdiler” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL