Genel

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ŞEHRİMİZİN HER YERİNE ULAŞIYORUZ”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Kazımiye Köyü sınırları içerisinde yapımına başlanacak olan kurban pazarı, mezbahane,..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ŞEHRİMİZİN HER YERİNE ULAŞIYORUZ”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

İlk olarak Kazımiye Köyü sınırları içerisinde yapımına başlanacak olan kurban pazarı, mezbahane, veterinerlik ve rehabilitasyon merkezi alanında incelemelerde bulunana Başkan Vekili Tutuk, ardından Mustafakemalpaşa Mahallesinde Postacı, Beste, Serap ve Seçme sokaklarıyla birlikte İsmetpaşa Mahallesinde yer alan Şenlik, Öğretmen Özlem Çakıroğlu ve Tarçın 1 sokaklarında bozulan yolların yapımı öncesinde bilgiler aldı.

Yalova Belediyesi olarak durmadan yorulmadan ve ara vermeden her noktada çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Vekili Tutuk; “Ekiplerimiz gece, gündüz, yağmur, çamur demeden her noktada yer almakta ve şehrimiz için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmekteler. Belirlemiş olduğumuz program çerçevesinde şehrimizin her yerine ulaşıyoruz ve bakımından, onarımına, asfaltından, tretuvarına kadar birçok eksikliği tespit edip yapımına en kısa süre içerisinde başlıyoruz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL