Güncel Gündem

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK, “SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Değerli Gençler, her sınav bir başlangıçtır. İyi bir başlangıçla başarıya..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK, “SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 18-19 Haziran tarihlerinde yapılacak olan YKS nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Değerli Gençler, her sınav bir başlangıçtır. İyi bir başlangıçla başarıya ulaşacaksınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. YKS 2022 sınavı sizler için bir son değildir. Bu bilinç ile hareket etmelisiniz. Unutmayın ki, sınavı kazanamasanız da bizlerin sizlere olan inancı her yıl artarak devam edecek. Çok çalıştınız biliyorum. Emeklerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Sınav günü stres yapmamanızı ve en önemlisi rahat olmanızı istiyorum. Çıktığımız bu yolda, sizlere olan inancım tam. Her biriniz geleceğin valileri, belediye başkanları, öğretmenleri veya mühendisleri olacaksınız. Hafta sonu gerçekleşecek olan sınavlarda her birinize başarılar diliyor, gözlerinizden öpüyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL