Bölge Genel Siyaset

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK SERVETİ GENÇLERİMİZDİR”

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK SERVETİ GENÇLERİMİZDİR” Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “Bundan 102 yıl önce..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK SERVETİ GENÇLERİMİZDİR”

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK SERVETİ GENÇLERİMİZDİR”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“Bundan 102 yıl önce Millî mücadelemizin tarihi için önem arz eden bu özel gün, ülkemizin nice destansı başarılara da ilham kaynağı olmuştur” diye sözlerine başlayan Başkan Vekili Tutuk, mesajına şöyle devam etti;

“19 Mayıs 1919’da tarih sayfalarından silinmek istenen bir millet, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde Samsun’dan küllerinden yeniden doğmak üzere yola çıkmıştır. Bağımsızlık mücadelesinin ilk ateşi yakılmış vatan ve bayrak sevgisini, özgür yaşama kararlılığını tüm dünyaya ilan etmek üzere kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Bu meşale etrafında birleşen aziz milletimiz ‘Ya istiklal, ya ölüm’ ruhuyla esaret zincirlerini kırmıştır. Kurtuluş meşalesinin yakıldığı bu tarihi gün, Mustafa Kemal Atatürk tarafından geleceğimizin teminatı gençlerimize armağan edilmiştir. Gençlerimize bu armağan büyük Önderin verdiği değerin ve güvenin de en önemli göstergesidir. Ülkemizin en önemli serveti olan gençlerimizle birlikte yürümek bizleri gelecek adına ümitlendirmektedir. Ülkesini seven, değerlerine bağlı, çağı yakalayan, ilim ve fende dünyayla yarışan bir gençliğin, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştıracağına inanıyor ve güveniyoruz.

Türk gençliği kendisine verilen bu görevi en iyi şekilde yerine getirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimizi sevgiyle selamlıyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL