Genel

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK, UŞAK’TA PROGRAMLARA KATILDI

Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, Uşak’ta düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına katıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleştirilen toplantı..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK, UŞAK’TA PROGRAMLARA KATILDI

Yalova Belediye Başkan Vekili Tutuk, Uşak’ta düzenlenen AK Parti Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki başkanlığında gerçekleştirilen toplantı iki gün sürdü. Uşak Belediyesi misafirliğinde gerçekleştirilen organizasyonun yanı sıra Başkan Vekili Tutuk ve diğer protokol üyelerinin katılımlarıyla Gurbetçi Festivali ve Yeşilkaraağaç Mesire Alanı Açılışı gerçekleştirildi.

Uşak’ta gerçekleştirilen programlar hakkında bilgi veren Başkan Vekili Tutuk; “Öncelikle bizleri en iyi şekilde misafir eden Uşak Belediye Başkanımız Mehmet Çakın’a teşekkür ederim. AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve aynı zamanda Yerel Yönetimler Başkanımız Mehmet Özhaseki başkanlığında çok verimli toplantı gerçekleştirdik. Bununla birlikte Uşak Belediyesi tarafından gerçekleştirilen programlar çerçevesinde Gurbetçi Festivali ve Yeşilkaraağaç Mesire Alan Açılışını yaptık” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL