Genel

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “YALOVASPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Kurtköy’de Yalovasporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle kahvaltıda bir araya gelip ardından ünlü Kapılı Çınar’ı ziyaret ettiler. Kahvaltı programına Başkan Vekili Tutuk’un yanı sıra..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK “YALOVASPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Kurtköy’de Yalovasporlu futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerle kahvaltıda bir araya gelip ardından ünlü Kapılı Çınar’ı ziyaret ettiler.

Kahvaltı programına Başkan Vekili Tutuk’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin, Yalova Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ümit Yılmaz ile Yalova Ülkü Ocakları İl Başkanı Bora Tanaçan da katıldı.

Yalovaspor’un her zaman yanında olduklarını belirten Başkan Vekili Tutuk; “Yalovaspor bu şehrimizin adını taşıyan en önemli markalarından biridir. Her ne kadar istediğimiz yerde olmasa bile özlemle beklediğimiz profesyonel lige en kısa sürede döneceğine canı gönülden inanıyorum. Yalova Belediyesi olarak her zaman Yeşil-Kırmızılı takımımızın yanında olacağız” dedi.

Kahvaltı programının sonrasında Kurtköy’de 2 asırlık Kapılı Çınar’ı ziyaret ederek günün anısına fotoğraf çekildiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL