Gündem

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. “Mübarek Ramazan ayının ardından gelen bayramın ülkemize birlik, beraberlik kardeşliğimizin pekişmesine,..

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN VEKİLİ TUTUK’UN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

“Mübarek Ramazan ayının ardından gelen bayramın ülkemize birlik, beraberlik kardeşliğimizin pekişmesine, huzur ve refahımızın artmasına vesile olmasını temenni ederim” diye sözlerine başlayan Başkan Vekili Tutuk mesajına şöyle devam etti;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını ülkemiz ve tüm Müslüman âlemi olarak idrak ettik. Hepimiz milletçe, iyilik ve güzelliklerin yaşandığı, kardeşlik ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı, bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşamaktayız. Bu sene de geçtiğimiz yıl olduğu gibi yaşanılan pandemiden dolayı evlerimizde, sevdiklerimizden uzakta bayramı kutlayacağız. Ancak bu zor zamanların geçip güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza can-ı gönülden inanmalıyız. Bugüne kadar karşılaştığımız sorunların üstesinden birlik ve beraberlik içerisinde gelmeyi nasıl başardıysak, yaşadığımız bu sıkıntılı günleri de yine birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacağız. Milli ve manevi değerlerimizin ile birlikte bir olup, iri olup, diri olup, hep birlikte Türkiye olup daha başarılı bir şekilde ülkemizin önünü açacak hedeflerimize de bu kardeşlik ruhu ile ulaşacağız.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm müslüman kardeşlerimize hayırlar getirmesini diliyor, dünyanın pek çok yerinde yaşanan zulümlerin, insanlık suçlarının son bulmasını bir kez daha rabbimden diliyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL