Ekonomi Genel Güncel Gündem

BAYAN YILDIRIM, ‘İŞ BAŞINDA!’.. BAŞHEKİM ÇELİK:’EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM’ HABER:EMRE CAN

aramürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşi Tuğba Yıldırım ve Ereğli El Sanatları ve Beceri kursu ekibi 2020 yılının en cefakar kahramanları olan Sağlık çalışanları için 200 adet alt ve üst..

BAYAN YILDIRIM, ‘İŞ BAŞINDA!’.. BAŞHEKİM ÇELİK:’EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM’ HABER:EMRE CAN

aramürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşi Tuğba Yıldırım ve Ereğli El Sanatları ve Beceri kursu ekibi 2020 yılının en cefakar kahramanları olan Sağlık çalışanları için 200 adet alt ve üst üniforma diktiler.

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşi, Tuğba Yıldırım’ın da sağlık çalışanlarına verdiği anlamlı desteğin çok özel bir duygu olduğunu belirten Karamürselli vatandaşlar,’ çalışkan belediye başkanımızın, çalışkan eşine Karamürselliler olarak teşekkür ederiz. Sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olacağız. Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık.’ dediler.

ÖTE yandan Karamürsel Başhekimi Dr. Erkan Çelik ise,’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşi Tuğba Yıldırım ve Ereğli El Sanatları ve Beceri kursu ekibine bizlere geçirdiğimiz şu zor günlerde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz. Zorlu süreci ilçe halkımızın da destekleri ile hep beraber yeneceğiz.’ diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL