Bölge Genel

‘’BİZ ONA ARTIK AĞABEY DİYORUZ’’ HABER: FERİT CABAS

‘’BİZ ONA ARTIK AĞABEY DİYORUZ’’ HABER: FERİT CABAS Yalova müziğe doyacak… 24-25-26 haziranda batı sahil bandı etkinlik alanında yapılacak olan etkinliğe Yalova Belediyesinden tam destek. Yalova gençlerinden Burak Can’ın çabaları ve..

‘’BİZ ONA ARTIK AĞABEY DİYORUZ’’ HABER: FERİT CABAS

‘’BİZ ONA ARTIK AĞABEY DİYORUZ’’ HABER: FERİT CABAS

Yalova müziğe doyacak…

24-25-26 haziranda batı sahil bandı etkinlik alanında yapılacak olan etkinliğe Yalova Belediyesinden tam destek. Yalova gençlerinden Burak Can’ın çabaları ve Mustafa Tutuk’un ve diğer çalışanların desteğiyle gerçekleştirilecek olan etkinliğe gençler büyük ilgi duyuyor.

‘’Artk Ağabey Diyoruz’’

Her platformda kendisi gibi gençleri destekleyen Başkan Vekili Tutuk şimdiden Yalovalı gençlerin gönlüne taht kurmuş durumda. Gençlerin bir çoğu artık ona Başkan değil ‘’Ağabey’’ gözüyle bakıyor. Etkinliğin baş mimarlarından Burak Can ise olayı şöyle ifade ediyor.

‘’Arkadaşlar sizin gördüğünüz sadece bir konser ama size biraz iç yapısından bahsedeyim:
Bir şehrin belediye başkanın dan ki biz ona artık ağabey diyoruz @mustafatutuk başkan yardımcısı @a_sariduman şehrin müzisyenleri bizi dinleyen arkadaşlarımız belediye çalışanı zabıtası, polisi abi resmen tüm şehir ile bütünleştik biliyor musunuz. Kültür müdürümüz Candan ağabeyimizin de çok çok büyük emekleri var. Değerli abim @serhanaltinel inde yani anlayacağınız tek başıma sadece buraktım sonra müzisyen kardeşlerime abilerime gittim fikri sundum sonra sizleri davet ettim sonra başkanımızı davet ettim derken olay buralara geldi. Kusura bakmayın affınıza sığınarak kendimle gurur duyuyorum etrafımı sizin gibi güzel insanlardan ördüğüm için en üstten en alta en ufak desteği olan herkese çok çok çok teşekkür ederim.’’ Dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL