Genel Güncel Gündem

BÖLÜNMEZ… PARÇALANMAZ… TÜRKİYE GEÇİLMEZ!

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Vekili Tutuk, yayımladığı mesajında; “Türk demokrasi tarihinin dönüm noktalarından biri..

BÖLÜNMEZ… PARÇALANMAZ… TÜRKİYE GEÇİLMEZ!

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Vekili Tutuk, yayımladığı mesajında; “Türk demokrasi tarihinin dönüm noktalarından biri olan 15 Temmuz; Türk Milletinin, hainlere karşı tarihin altın sayfalarına yazdığı önemli destanlarımızdandır. 15 Temmuz 2016’da, FETÖ mensuplarının gerçekleştirmek istediği darbe girişimine karşı Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Türkiye Geçilmez’ çağrısıyla milletimiz tüm yurtta hain darbe girişimine dur demiştir.

Milletimiz, darbecilere, terör örgütlerine, ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı tek yürek olarak demokrasimize sahip çıkmıştır. Bölünmez… Parçalanmaz… Türkiye Geçilmez! Unutmadık, unutturmadık, unutmayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, vatan hainlerinin emellerine ulaşamaması için yurdumuzun her bir köşesinde, demokrasi ve milli birlik uğruna; kanını, canını hiçe sayan aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL