Bölge

“BÜYÜK ÖZVERİYLE GÖREV BAŞINDALAR”

Oral’dan polis kontrol noktalarına ziyaret Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, COVID-19 önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında polis kontrol noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti. Altınova Belediye Başkanı..

“BÜYÜK ÖZVERİYLE GÖREV BAŞINDALAR”

Oral’dan polis kontrol noktalarına ziyaret

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, COVID-19 önlemleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında polis kontrol noktalarında görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret etti.
Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, tam kapanma kapsamında vatandaşların can ve mal güvenliği için 7/24 esasına göre hizmet veren emniyet güçlerini polis kontrol noktalarında ziyaret etti.
“BÜYÜK ÖZVERİYLE GÖREV BAŞINDALAR”
İlçe sınırları içerisinde kurulan kontrol noktalarını ziyaret eden Başkan Oral, canla başla görev yapan emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarını kutladı. Başkan Oral, “Ülkemizin her köşesinde vatandaşımızın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet güçlerimizi kutluyor, büyük fedakârlık, sabır ve cesaretle görevlerini sürdüren emniyet teşkilatı mensuplarımıza aileleriyle birlikte sağlık, huzurlu ve mutluluk bir bayram diliyorum” dedi.
İzmit-Yalova Karayolu Altınova İlçe çıkışında yer alan polis noktası ziyaretinde Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan ve polis memurları ile bir süre sohbet etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL