Güncel Gündem

ÇİFTLİKKÖY’DE İTFAİYECİLER ARAÇLARINI KENDİLERİ BOYADI

Çiftlikköy Belediyesi pek çok alanda öz kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanları, boya zamanı gelmiş olan itfaiye araçlarını el birliği ile boyayarak örnek bir..

ÇİFTLİKKÖY’DE İTFAİYECİLER ARAÇLARINI KENDİLERİ BOYADI

Çiftlikköy Belediyesi pek çok alanda öz kaynaklarını verimli bir şekilde kullanmaya devam ediyor. Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü çalışanları, boya zamanı gelmiş olan itfaiye araçlarını el birliği ile boyayarak örnek bir çalışma gerçekleştirdi.

İtfaiye aracının boyanmasının ardından İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek çalışanlarla bir araya gelen Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Çiftlikköy Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelimiz, araçlarımızın bakım onarım ve tamiratlarını dışa bağımlı olmadan kendi bünyemizde gerçekleştirmiş. Onlara teşekkür ediyorum. Güçlü hizmete devam diyorum” dedi.

Başkan Silpagar, “Çiftlikköy Belediyesi olarak daha önce atıl malzemelerden ürettiğimiz park ve bahçe malzemelerinin çocuk parklarımızda yeniden değerlendirilmesiyle bir geri dönüşüm sağlamıştık. Aynı şekilde parklarda kullanılan toprağı ve bitkilerin büyük kısmını yeni kendi imkanlarımızla kendi tesislerimizde üretiyoruz. Şimdi de itfaiye araçları ve araç filosunda bulunan diğer araçların boyanması gibi işlerle öz kaynaklarımızı verimli bir şekilde kullanmayı sürdürüyoruz. Başarılı çalışmalara imza atan İtfaiye Müdürlüğümüz başta olmak üzere tüm birimlerimizde verimli bir şekilde emeklerini ortaya koyan personellerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL