Gündem

ÇİFTLİKKÖY’DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

Çiftlikköy’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılsonu karne töreni Şehit Becarettin Özgür İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Şehit Becarettin Özgür İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. Çiftlikköy’deki..

ÇİFTLİKKÖY’DE KARNE HEYECANI YAŞANDI

Çiftlikköy’de 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılsonu karne töreni Şehit Becarettin Özgür İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Şehit Becarettin Özgür İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilere karnelerini dağıtarak sevinçlerine ortak oldu. Çiftlikköy’deki 30 okulda eğitim gören, 7.955 öğrenci ile 788 öğretmen yaz tatiline girdi.

Karne törenine İlçe Kaymakamı Ömer Bilgin, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir, okul yöneticileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Protokol üyeleri okuldaki öğrencilere karnelerini vererek kendilerini tebrik ettiler.

Çiftlikköy’ün geleceği olan genç neslin eğitimlerine büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Silpagar, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın iyi şekilde eğitim alması için başta anne ve babalarımız olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyor, yaz tatiline giren öğrencilerimize de iyi tatiller diliyorum” dedi.

‘Geleceğimizi sağlam temeller üzerine kuruyoruz’..

Başkan Silpagar, “Çocuklarımızın iyi eğitim alması, her alanda tam donanımlı bireyler olarak yetişmesi önceliğimiz. Çocuklarımızı hayatın her alanında yer alması adına Çiftlikköy Belediyesi olarak Çiftlikköy Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortak hareket ederek birçok projeyi hayata geçirdik. Ayrıca belediyemiz bünyesinde çeşitli kurslar açılıp bu kurslardan öğrencilerimiz ücretsiz faydalanmaktadır” şeklinde konuştu.

‘Önemli projelere imza atıyoruz’..

Çiftlikköy’ün genç nüfus potansiyelini iyi kullanmak adına önemli projelere imza attıklarını da belirten Başkan Silpagar, “Çocuklarımızın aldıkları okul eğitimlerinin yanı sıra biz de yerel yönetimler olarak başta kültür-sanat ve spor olmak üzere önemli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren okul öncesi okullarımız başta olmak üzere şehrimizde eğitim gören her çocuğumuzun yanında oluyoruz. Amacımız, Çiftlikköy’ümüzü ve ülkemizi kalkındıracak evlatlarımızı en iyi şekilde hayata hazırlamaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Öğrencilerle bol bol fotoğraf çektiren Başkan Silpagar, öğrenciler ile sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL