Eğitim Güncel Gündem

ÇİFTLİKKÖY’DE KARNE HEYECANI!

Tüm yurtta olduğu gibi Çiftlikköy’de de öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline ‘Merhaba’ dedi. Pandemi tedbirleri nedeniyle veliler okullara alınmadı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Çiftlikköy’deki 21 okulda eğitim gören, 8.600 öğrenci ile..

ÇİFTLİKKÖY’DE KARNE HEYECANI!

Tüm yurtta olduğu gibi Çiftlikköy’de de öğrenciler karnelerini alarak yarıyıl tatiline ‘Merhaba’ dedi. Pandemi tedbirleri nedeniyle veliler okullara alınmadı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Çiftlikköy’deki 21 okulda eğitim gören, 8.600 öğrenci ile 628 öğretmen, düzenlenen törenle 15 günlük yarıyı tatiline başlamanın sevincini yaşadı.

Çiftlikköy’de yarıyıl tatili dolayısıyla karne töreni düzenlendi. Gazi Abdurrahman İlköğretim ve GSD İlköğretim okullarında düzenlenen karne törenine Çiftlikköy Kaymakamı Ömer Bilgin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir’in yanı sıra şube müdürleri ve okul müdürleri de iştirak etti. Minik öğrencilerin karneleri protokol üyeleri tarafından verildi.

GSD İlköğretim Okulu’ndaki törende ise düzenlenen resim yarışması ve kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri hediyelerini takdim ettiler.

Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar öğrenciler ile bir araya gelip kendilerine tavsiyelerde bulundu. Başkan Silpagar: “Bol bol kitap okumanızı, aileniz ve arkadaşlarınızla nitelikli zamanlar geçirmenizi, sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel etkinliklere katılmanızı, müze ve tarihi mekan gezileri ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyici faaliyetlerle kendinizi geliştirmenizi öneriyorum. Yarıyıl tatilinizi en iyi şekilde değerlendirerek, ikinci eğitim-öğretim dönemini dinlenmiş ve motive olmuş bir şekilde karşılayacağınıza inanıyorum. Başarınız başarımız, mutluluğunuz mutluluğumuzdur. Sizleri ve geleceğinizi önemsiyoruz” şeklinde konuştu.

Karnelerini alan öğrenciler daha sonra hep bir ağızdan “iyi tatiller” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL