Genel Güncel Gündem

CUMHURİYETİMİZİN 98.YILI KUTLU OLSUN 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Atatürk’ün millete armağan ettiği Cumhuriyetin 98. yılını coşku, mutluluk ve umutla kutladıklarını ifade..

CUMHURİYETİMİZİN 98.YILI KUTLU OLSUN 

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Atatürk’ün millete armağan ettiği Cumhuriyetin 98. yılını coşku, mutluluk ve umutla kutladıklarını ifade eden Becan, şunları kaydetti:

“Büyük kurtuluş mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiği yönetim biçiminin Cumhuriyet olduğunu bildiren, bu ülkenin yolunu çağdaş medeniyetler yolu olarak tüm dünyaya ilan eden, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarına bir kez daha minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istiyorum.

Çağdaş, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan ülkemizi, Atatürk’ün gösterdiği hedefe taşıyabilmenin Atatürk’ün ilke ve inkılâpları ışığında çok çalışmaktan geçtiğini hiçbir zaman unutmamalıyız.

Ülkemizin aydınlık geleceği için daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, daha çok üretmek, kazanmak,  paylaşmak, zenginleşmek ve gelişmek zorundayız. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün hedeflediği, ‘muasır medeniyet seviyesine’ ulaşmak için, özel sektör olarak ekonomiye katkılarımızı ve istihdam sağlamadaki sorumluluklarımızı yerine getirmede büyük çaba gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz.

Bu düşüncelerle, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası adına 98. Yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetimizin ebediyete kadar var olmasını temenni eder, Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk ve aziz şehitlerimizi şükranla anar, Cumhuriyet Bayramı’nın, büyük milletimize kutlu olmasını, ülkemize ve ulusumuza mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL