Güncel

DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ

Altınova Belediyesi, deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzedelere kucak açtı. Belediye depremzedelere nakdi yardımın yanı sıra, yakacak ve yemek yardımında bulunacak. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, depremzedelerin her zaman yanında..

DEPREMZEDELERİMİZİN YANINDAYIZ

Altınova Belediyesi, deprem bölgesinden ilçeye gelen depremzedelere kucak açtı. Belediye depremzedelere nakdi yardımın yanı sıra, yakacak ve yemek yardımında bulunacak.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, depremzedelerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Belediye encümenimizde aldığımız kararla depremzede vatandaşlarımıza elimizden geldiğince her türlü yardımı yapacağız” diye konuştu.

“Birlikte aşacağız”

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral yaptığı açıklamada,

Deprem nedeniyle kendi imkânlarıyla ilçemize gelen veya ilçemizde bulunan yakınlarının yanına yerleşen depremzedelerimizin yanındayız. Her zaman biriz, beraberiz. Bu günleri birlikte geride bırakacağız.

Encümen kararıyla

Altınova Belediye Encümeni’nde aldığımız kararla 6 ay süreyle; depremzedelerimize aile başı 1500 TL. nakdi yardım, her çocuğa 500 TL. nakdi yardım yapılacak. Her ay 10 ton su ücretsiz olacak. Depremzede ailelerimize her gün sıcak yemek verilecek. Depremzedelerimize belediye otobüsleri ücretsiz olacaktır. Depremzede vatandaşlarımıza yakacak (odun-kömür) yardımı yapılacaktır” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL