Siyaset

DEVA MERKEZ İLÇE, MUHTAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanlığı merkez mahalle muhtarlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlere Merkez İlçe Sekreteri ve aynı zamanda Başkan vekili olan Murat Karayavuz, Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı..

DEVA MERKEZ İLÇE, MUHTAR ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Demokrasi ve Atılım Partisi Yalova Merkez İlçe Başkanlığı merkez mahalle muhtarlarına ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlere Merkez İlçe Sekreteri ve aynı zamanda Başkan vekili olan Murat Karayavuz, Merkez İlçe Seçim İşleri Başkanı Kubilay Ballı, Merkez İlçe Teşkilat İşleri Başkanı Osman Pehlivan ve İl İnsan Kaynakları ve Parti İçi Eğitim Başkanı İbrahim Çabuk katıldı.

DEVA Merkez İlçe , Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Şerafettin Dikbaş’a, İsmet Paşa Mahalle Muhtarı Bahri Üstün’e ve Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarı Reşat Köseoğlu’ya ziyarette bulundular. Mahalle muhtarları tarafından oldukça güzel karşılanan Merkez İlçe yöneticileri memnuniyetlerini dile getirdi.

Yapılan ziyarette DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan’ın selamı iletildi. DEVA Partisi’nin kuruluşundan, değer ve ilkelerinden bahsedildi. Yalova’da yaşanılan problemler hakkında istişarelerde bulunuldu. Pandemi yasaklarından dolayı alınan tedbirler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Muhtarlar, DEVA Partisi’nin Yalova’da sergilemiş olduğu başarılardan bahsettiler. Hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Her daim destek olacaklarını belirttiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL