Gündem

DİYALİZ DR.EROL’A EMANET

KARAMÜRSEL Devlet Hastanesi’ne yeni atanan hekimler son derece önemli, hasta hakları ve saygılı, corona virüs ile mücadele dönetimde fedakarlığı elden bırakmayan gerek Başhekim Erkan Çelik, hekimler ve sağlık çalışanlarının tamamı..

DİYALİZ DR.EROL’A EMANET

KARAMÜRSEL Devlet Hastanesi’ne yeni atanan hekimler son derece önemli, hasta hakları ve saygılı, corona virüs ile mücadele dönetimde fedakarlığı elden bırakmayan gerek Başhekim Erkan Çelik, hekimler ve sağlık çalışanlarının tamamı geçtiğimiz günlerde işyerlerini ziyaret eden Kocaeli İl Sağlık Müdürü ve beraberindeki heyet tarafından takdir edildi.

HİZMET Politikası ‘önce insan’ olarak benimseyen genç hekimlerden, hasta, refakatçılar ve sağlık çalışanları tarafından sevilen Dr. Halil İbrahim Erol, Başhekim Dr.Erkan Çelik tarafından diyaliz merkezinde göörevlendirildi.

Yaklaşık elli hasta ile yakından ilgilenen ve onların sağlık sorunların çözme gayretinde olan Dr.Erol, mesaisinin önemli bölümünü diyaliz merkezinde ve acilde geçiriyor. Samimi, dürüst ve kaliteli bir hekim olarak değerlendirilen Erol’a daha yolun başında olan hekimlik görevinde başarılar diliyoruz

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL