Genel

DÜŞMANA GEÇİT VERMEDİĞİMİZ GİBİ 15 TEMMUZ’DA DA HAİNLERE GEÇİT VERMEDİK

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. “Türk milletimizin geçmişi zaferlerle doludur” diyen Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Çanakkale’de ve Kurtuluş..

DÜŞMANA GEÇİT VERMEDİĞİMİZ GİBİ 15 TEMMUZ’DA DA HAİNLERE GEÇİT VERMEDİK

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Türk milletimizin geçmişi zaferlerle doludur” diyen Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Çanakkale’de ve Kurtuluş Savaşında Türk’ün gücünü şüphesiz tüm dünya gördü. Tarihimizin her döneminden geçmişimizden aldığımız kuvvet ile hainlere geçit vermedik. 15 Temmuz 2016’da vatan hainlerine taviz vermedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, milletimizin güçlü iradesi sayesinde hain darbe girişimi bertaraf edildi. 15 Temmuz 2016’da bu ülkeye ihanet edenlere ağır bir dersin verildiği bir kez daha gösterilmiştir.

Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla o gece milyonlar meydanlara döküldük ve vatan için kenetlendik. Gerek tanklara gerekse savaş uçaklarına siper olarak milletimizin vatanına nasıl sahip çıktığını bir kez daha gördük. Ülkemizin her anlamda zirvede olduğu bir dönemde bu hain darbe girişiminin olması dış güçleri sevindirse de Türk’ün gücü hainlere geçit vermediğini gösterdi. 15 Temmuz şehitlerimizin kahramanlığı, ihanet gecesi ölüme koşan gazilerimizin cesareti milletimizin iradesine zincir vurulamayacağını tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü ile hain darbe girişiminin 6ncı yıl dönümü sebebiyle, FETÖ’cü alçakların şehit ettiği 251 kardeşimizi rahmet ve minnetle anıyor; gazilerimize sağlık ve sıhhatler diliyorum.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL