Kültür-Sanat

EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ OYUNLAR HER HAFTA ÇOCUK TİYATROSUNDA

  Yalova Belediyesi, Yalova’da başlattığı çocuk etkinlikleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Her cumartesi günü hazırlanan birbirinden güzel oyunlar miniklerle buluşuyor. Bu kapsamda bu hafta “Esrarengiz bir denizaltı macerası” isimli oyunda..

EĞİTİCİ VE ÖĞRETİCİ OYUNLAR HER HAFTA ÇOCUK TİYATROSUNDA

 

Yalova Belediyesi, Yalova’da başlattığı çocuk etkinlikleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Her cumartesi günü hazırlanan birbirinden güzel oyunlar miniklerle buluşuyor. Bu kapsamda bu hafta “Esrarengiz bir denizaltı macerası” isimli oyunda gizemli bir sualtı hikayesi çocuklar için sahnelendi.

Denizlere atılan çöplerin diğer canlılara zarar verdiği çocuklara oyun şeklinde anlatıldı. Oyun sonunda çocuklar, denizlere atılan her maddenin çevreye ve canlılara zarar verdiğini öğrendiler.

Yalova Belediyesi Sabahattin Engin ve Mesude Engin Çocuk Tiyatrosu ve Kütüphanesi’nde gerçekleşen oyuna Yalovalı çocuklarla birlikte şehrimizde misafir olan depremzede çocuklar da katıldı. Yalova Belediyesi personelleri tarafından oyun sonunda katılımcı çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Sitemizde yapacağınız yorumlar kontrol edildikten sonra yayınlanacaktır.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL